Selecteer een pagina

Over ons

Onze vrijheid staat steeds meer onder druk. En ook de waarde van de euro staat als gevolg van de hoge schulden bij de Europese banken flink onder druk.

Als je erover denkt om buiten Europa te gaan wonen, of je kapitaal te investeren buiten Europa, dan is een investering in een huis van Brazilian Breeze Investimentos een serieuze betrouwbare optie

Brazilian Breeze Investimentos LTDA is in 2023 opgericht door Frank Maessen, Gabriele Coelho en Peter Cnoops voor de realisatie van 2 condominios (wooncomplexen), Tulipas do Fortim I, en Tulipas do Fortim II, in Fortim Ceará Brazilië.

Frank heeft na het afronden van de Agrarische Hogeschool 9 jaren in Brazilië gewoond en gewerkt als manager op tuinbouwprojecten. Hij heeft daarmee ruime ervaring in Brazilië en spreekt vloeiend Portugees. Frank is getrouwd met Gabriele die geboren en getogen is in Fortaleza Ceará. Peter kent frank al meer als 40 jaar en samen willen ze betaalbare nieuwbouwwoningen aanbieden in Brazilië.

Ons project is ideaal als:

  • Je buiten Europa wilt gaan wonen.
  • Je (een gedeelte) van jouw kapitaal buiten Europa wilt investeren.
  • Je nadenkt over de “Flag Theory” omdat je na investering in een huis citizenship kan verkrijgen in Brazilië. Duik erin en ontdek jouw ‘Plan B’.
  • Je in een mooie, zonnige omgeving vlak bij een strand van je pensioen wilt genieten in een (huur)woning.

Door de grootte van het project kun je ook grotere bedragen(meerdere huizen) investeren in Tulipas do Fortim I. Tulipas Do Fortim II is voorlopig alleen als geheel te koop. 

Missie:

Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn veilig buiten Europa te wonen of te investeren, door het aanbieden van kwalitatief goed gebouwde huizen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in een wooncomplex.