Selecteer een pagina

o

Op het wooncomplex zijn verschillende soorten vastgoed te koop of te huur.

 Huis in het wooncomplex

 • 3 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Garage voor 2 auto’s
 • Perceelgrootte: 182,90 m2
 • Bebouwd: 122.10 m2

  Deze moderne nieuwbouwwoning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en ligt ca. 3 km van het mooie strand van Pontal de Maceió, 2,5 km van het strand van Canto da Barra  en 2 km van het centrum van Fortim.

  Het huis is gelegen in het omheind complex:  condominio  Tulipas do Fortim I.  Het complex heeft een aantal kleine winkels voor de eerste levensbehoefte. Het centrum van de stad Fortim ligt op ca. 2 km.

  De hele woning is gelijkvloers, met aan de voorzijde de garage die plaats biedt aan 2 auto’s, maar kan ook gebruikt worden als veranda. Je komt binnen in de verhoogde woonkamer met open keuken, en door een klein gangetje kom je in de master slaapkamer met eigen badkamer, de overige twee slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer.

  Aan de achterzijde ga je door de patiodeur naar een gedeeltelijk overdekt terras, met vaste barbecue en een klein aanrecht  met daarin plaats voor de wasmachine. Als extra optie kan er een jacuzzi geplaatst worden.

  De woning profiteert van het gezamenlijke zwembad, fitnessruimte en feestruimte die men kan reserveren voor een privéfeest.

  Naast permanente bewoning heeft het huis door de ligging van t.o.v. het strand een groot verhuurpotentieel voor de lange of korte termijn.

  Vrijstaande villa met zwembad

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 1 toilet bij het zwembad
  • 3 gastenverblijven (suites) bij het zwembad
  • Appartement voor inwonende huisbediende
  • Garage voor 6 auto’s
  • Perceelgrootte: 800 m2
  • Bebouwd: 382 m2

  Deze luxe vrijstaande villa met zwembad heeft in totaal vier slaapkamers en 4 badkamers en ligt op 3 km van het mooie strand van Pontal de Maceió, 2,5 km van het strand van Canto da Barra  en 2 km van het centrum van Fortim.

  Op de begane grond bevindt zich de garage die maar liefst plaatst biedt aan 6 auto’s. Via de veranda komt men in de hal die toegang geeft aan 2 slaapkamers met badkamer, een wasruimte en uiteindelijk de open keuken met kookeiland.

  Door de tuindeuren komt men uit op de ruime veranda, waar je met de hele familie gezellig kunt eten. De vaste barbecue ligt tegen het zwembad aan en heeft een leuke waterbar. Het zwembad is opgedeeld in een gedeelte voor volwassenen en een kindergedeelte.  In de tuin kan men heerlijk zitten op de diverse terrasjes of in de zitkuil.

  Naast het zwembad liggen 3 suites voor visite, zodat uw altijd uw privacy behoudt. Er is ook een appartement voor een eventuele inwonende huisbediende.

  Op de eerste verdieping bevindt zich de master slaapkamer en nog een tweede slaapkamer. Beiden hebben vanzelfsprekend een eigen badkamer.

  De woning heeft een eigen ingang maar maakt deel uit van de bewaking van het wooncomplex.

  Naast permanente bewoning heeft het huis door de ligging t.o.v. het strand een groot verhuurpotentieel voor de lange of korte termijn.  Dit soort huizen wordt veel gezocht voor weekendverhuur en rond de feestdagen, zoals oud op nieuw en carnaval.

  Winkels en studio’s

  Links van de hoofdingang ligt een gemengd gebouw, dat 6 winkels en 6 studio’s bevat.

  Elke winkel heeft een oppervlakte van ca. 27m2 en heeft een eigen toilet met aanrecht. Deze winkels zijn o.a. bedoeld voor de eerste levensbehoefte, en kunnen ook samengevoegd worden tot een grotere winkel.

  De studio’s boven de winkels zijn 30m2 en hebben ieder een eigen badkamer en keuken. Aan de voorkant bevindt zich een veranda.  Deze studio’s zijn ideaal als commerciële ruimte maar kunnen ook als woning gebruikt worden.

  De winkels en de studio’s kunnen momenteel enkel gehuurd worden.